Vaccination af hundehvalp

Hvalpe vaccination i Odense

Hos Dyrlægehuset i Odense anbefaler vi, at den første sundhedsundersøgelse og hvalpe vaccination udføres første gang i 8-ugers alderen og derefter yderligere 2 gange med 4 ugers mellemrum.

Hvis hundehvalpen allerede har fået første vaccination, vil vi undersøge, hvilken vaccine, den har modtaget. Dette vil typisk stå i hvalpens sundhedsbog. Derefter vil vi give vores anbefaling af det efterfølgende vaccinationsprogram.

Når vi ser hundehvalpen første gang i Dyrlægehuset i Odense, er det vigtigt, at både den lille, nye hvalp og dens ejer føler sig tryg og godt tilpas. Hvalpe-vaccinationer er med til at forebygge, at din hundehvalp udvikler eventuelle sygdomme eller infektioner, og vi er klar med rådgivning omkring obligatoriske og anbefalede vaccinationer. Vi sætter derfor god tid af til disse undersøgelser.

Hvalpe vaccination i Dyrlægehuset Odense | vaccination af hundehvalp

Hvis avleren ikke har sørget for vaccination af hvalpen, anbefaler vi, at man starter vaccinationsprogrammet / sundhedsundersøgelse op en uges tid efter, at man har hentet hunden. I vaccinationsprogrammet fokuseres der på en række vaccinationer, hvor man stimulerer immunforsvaret hos hvalpen, så der udvikles bestemte antistoffer mod forskellige virusser.